Els Navegadors

Els navegadors més utilitzats són:










  • Internet Explorer: és un dels navegadors més utilitzats actualment i està preparat per a connectar-se amb un servidor d’Internet i llegir la informació que conté la pàgina web. Així doncs, es tracta d’un visualitzador que permet accedir a la informació de la xarxa, distribuïda per tot el món.


  • Netscape Navigator: Només obrir el programa, es visualitza la pantalla principal de Netscape Navigator i amb el lloc web que aquest defineix per defecte.


  • Mozilla FireFox: Aquest navegador forma part del ja conegut programari lliure. Per aquest motiu és un dels més utilitzats ja que no necessita de llicències com més endavant veurem. Al tractar-se de programari lliure, té molt d’èxit en col·lectius com estudiants i desenvolupadors i està augmentant de manera exponencial en nombre d’usuaris.


  • Google Chrome: És un navegador senzill i intuitiu financiat per la multinacional Google. Té la millor velocitat i seguretat del mercat i, això fa que consegueixi un 25% de la cuota de mercat. Ademés, està disponible a una gran quantitat de sistemes operatius diferents i operatius de mòbils com Android i iOS.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarios:

Publicar un comentario