Els buscadors

Els buscadors són  programes informàtics que busca arxius emmgatzemats en servidors web.

Google: És un dels buscadors més utilitzats en tot el món. La característica principal de google és la facilitat que té en buscar coses.

Bing: És el cercador oficial de Microsoft i es caracteritza per tenir una imatge de fons molt atractiva . La seva recerca es basa en el sistema Powerset2 .

Yahoo: És sense dubtes el competidor nat de Google. Durant molts anys, va ser el líder en recerques i poc a poc es va anar fent conegut com un portal , en què a més de buscar continguts obtenies serveis d'alta qualitat com ho eren els desapareguts grups , directoris , notícies , email i més.

Ask.com: També conegut com Ask Jeeves és un cercador que es caracteritza per la resposta a diferents preguntes. A simple vista sembla un motor de cerca com qualsevol altre , però, intenta respondre de forma senzilla aquelles preguntes que poden sorgir a través de la recerca de la paraula clau que has realitzat .

AOL search: Si bé el seu sistema de recerca i classificació depèn de l'empresa Google, el seu interfície permet fer cerques que continguin vídeos , fotografies , i sons en temps real.





Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarios:

Publicar un comentario